Menu
Gildia Pióra na Patronite

Terapia

Niekiedy trzeba zwymiotować
żeby było lepiej

milczenie
za oknem wrony
kołyszą się na konarach dębów

cienie

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gaia

    19 March 2013, 20:40

    Mocne wersy.
    :p

  • giulietka

    19 March 2013, 20:39

    A ja widzę tatuaż na szybie
    malowany brunatnymi łzami deszczu
    i mozaikę cieni na ścianie
    szarej od niepamięci

    Słowem malujesz równie wprawnie jak palcami.