Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przelotna myśl

Niekiedy lubię
sobie usiąść w ciszy

pobawić się szeptem latarni
pełnej morskich snów
radości
i ryb śniętych
w wodach płodowych
sennej zatoki

niekiedy wszystko
rodzi się na nowo
dziwnym słowem

oby było dobrze...

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • giulietka

    2 September 2016, 15:17

    Niesamowity, nawet jak na Ciebie M.;)

  • fyrfle

    2 September 2016, 13:59

    Łały i ochy sie należom!

  • onejka

    2 September 2016, 13:13

    Jak zawsze, po mistrzowsku, metafory otwierają usta...