Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie jesteś sama

nie jesteś sama
i nigdy nie będziesz
a ja
pozostanie pustka
i samotność
cisza nocy
bez ciepła twego ciała

pozostanie tylko miłość
i gwiazdy
w pogodną noc
którym szepcę
że tak bardzo
tęsknię

wiem
podajesz mu dłoń
i idziesz ku przeznaczeniu
moja dłoń
dotyka pustki

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    28 January 2011, 16:04

    dopóki szepczesz
    ona trwa
    w blasku gwiazd,
    w ciszy nocy.
    w samotności,
    choć nie jesteś sam