Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po prostu

Nie jestem wołaniem o pomoc
Ani przeproszeniem za złą chwilę
Nie jestem księżycem w nowiu
Po prostu jestem
I tyle

Nie sięgam wyżej niż trzeba
I nie wychodzę nigdy przed szereg
Ze mną nie będzie ci bliżej nieba
Po prostu jestem
Na chwilę

Nie będę nigdy podaniem ręki
W chwili twej złej niedoli
Jestem jak kiedyś dla mnie inni
Po prostu byli
To boli

5921 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!