Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeczekać w pudełku

nie jestem warta ciepłych ust
kiedy chłód zahacza o nadwrażliwość
zamyka spojrzenia
sprawia że milczę

obecna wszystkiego
stoję w cieniu
przegryzam uczucie

na pół do siebie
nie mam pretensji

patrzę tylko
bo aż nic

pozostaje do rozdania

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 21 December 2012, 17:23

    Gópio byłoby gdybym była ;P

  • 21 December 2012, 17:19

    Tobie, Gregorio, nie wierzę :D

  • 21 December 2012, 17:05

    Miło mi to czytać... :)

  • aldaya

    21 December 2012, 13:59

    wiesz? lubię Twoje pisanie