Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co miewam

Nie jestem szczesliwa
lecz wiem co to szczescie
gdy zycie doraznie dawkuje
krople szczescia w spragnione usta...

Nie mam marzen
obdarla mne z nich rzeczywistosc
lecz co dzien pragne
by je odzyskac...

Nie mam nadzieji
lecz wiciaz w Nia wierze
ze przyjdzie...

Jedyne czego jestem pewna
co nie jest mi obce
to milosc
bo uczy wszystkiego od nowa...
bo kaze zapominac...

5570 wyświetleń
86 tekstów
3 obserwujących
  • słoneczniki

    20 March 2013, 21:52

    Wymowny - działa na mnie