Menu
Gildia Pióra na Patronite

hipokryta

nie istniejesz rzeczą
chcesz jedno
bierzesz drugie
widzisz że oczy patrzą
temu taki jesteś
kiedy siedzisz sam
skulony w pokoju
cicho łkasz
by nikt się nie przebudził
oprócz
twego prawdziwego ja

2640 wyświetleń
36 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!