Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie idź do Hadesu

nie idź proszę w tamtą stronę
nie idź do Hadesu
tam czekają potwory z Twoich koszmarów
tam nigdy nie doczekasz cierpienia kresu

uwolnij się z więzów i ucieknij strażnikom
nie oglądaj się za siebie, nie zniknij w milczeniu
pokonaj demony, aby nie pogrążyć się znów w nieszczęściu
poświęć się życiu, nie pozwól
zginąć marzeniu
proszę Cię tylko o jedno
nie idź do Hadesu

1300 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    10 March 2014, 22:23

    Nie idx w strone cienia
    Ocalałeś nie po to by przezyć.
    Herbert po zmianach.