Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdzieś w hotelowym pokoju drgało
słabe światło

nieopodal
rozpalone ciało
w mglistym słońcu lamp
gasło
dotarło
tam...

gdzie ukryte są
przeróżne tajemnice

i sen przysypał świat
lekką mgłą ciemnych barw
w mglistym słońcu lamp

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących
  • krysta

    4 June 2013, 23:18

    ładny wiersz ...pozdrawiam:)