Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybacz

Nie dałam ci szansy ,choć najpierw uwiodłam
przepełniłam nadzieją, a potem zawiodłam

Nawet nie wiesz jak bardzo teraz żałuje
Sumienie me serce niczym róża kłuje

Ból za ból, cierpienie za cierpienie
niespełniona miłość, za nieosiągalne marzenie

Rachunek wyrównany
Lecz i tak to ja pierwsza zadałam ci rany

Chciałes być kochanym, ale, wybacz ,nie umiałam
za długo z tym uczuciem widocznie zwlekałam

Przepraszam- zraniłam
zanim coś się zaczęło, ja już porzuciłam

"Czas leczy rany" -ktoś kiedyś powiedzial
lecz co o miłości tenże człowiek wiedział?

Rany zostają,choć lata mijają
Blizny się topią, lecz nie znikają..

Doskonale to wiem , gdy patrze w twe oczy
oczy, które nic nigdy już nie zaskoczy

pozbawione nadzieji, pozbawione uczuć
to moja wina, przepraszam...
...wróć.

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
  • awatar

    2 June 2012, 20:53

    Na rany Chrystusa jest nadzieja, że jak wróci zajmiesz się gotowaniem praniem i cerowaniem skarpetek

  • M44G

    2 June 2012, 18:35

    Ładne choć smutne.