Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak gdyby nigdy nic

nie czuję
choć jest
daleko
wciąż
w zapachu
sprzed lat
przepada
sentymentu
kamień
ocean
unoszący
półszeptem
wytrwale

30 299 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    20 May 2019, 15:39

    tak mi coś podpowiadało ...
    dobrze Cię widzieć ;)

  • silvershadow

    14 May 2019, 15:35

    You're welcome. :)

  • kati75

    9 May 2019, 08:28

    dobrze że tu zawitałam;-)))pięknie!!

  • silvershadow

    2 February 2017, 17:02

    Dziękuję. Miło Cię widzieć, Papużko. :)

  • Papużka

    31 January 2017, 21:26

    Wróciłam... Jakby rachunek bez pokrycia. Piekne w swoim smutku.

    :)

  • silvershadow

    31 January 2017, 11:24

    :))

  • silvershadow

    30 January 2017, 11:50

    Aż zapomniałem podziękować za pachnące słowa.
    Serdeczności, Magdo :)

  • silvershadow

    30 January 2017, 11:07

    ;) pięknie, pozdrawiam.