Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fragment

nie chodzi się po to
by zostawiać ślady stóp

w liniach zgryzoty dla ocalenia
i ślepe podsumowania

szukając bardziej cierpliwych źrenic
na odchodzenie czasu, zachody i świty,

kolejne pełnie i niemożności wycia
przenikać w sztywnych koronkach

być powieką drewna

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    13 May 2012, 22:19

    tym bardziej mi miło :)

  • giulietka

    13 May 2012, 22:15

    mam ciarki
    to niezwykłe jak drążysz słowem
    korytarze w sercu

    pozdrawiam;)

  • Akte

    13 May 2012, 21:45

    Miło, że jesteście
    pozdrawiam :)

  • marka

    13 May 2012, 20:53

    Ten wiersz robi wrażenie.

  • sprajtka

    13 May 2012, 19:32

    podpisuję się pod opinią motylka

  • motylek96

    13 May 2012, 18:48

    Dario tak bez słodzenia, bo to komórki skleja;), dziękuję za możliwość czytanie ciebie.
    Czysta przyjemność:)

  • Akte

    13 May 2012, 18:44

    Ewo sama Twoja obecność tutaj to bardzo wiele :) pozdrawiam ciepło

  • motylek96

    13 May 2012, 18:42

    jakie będą odpowiednie słowa na opinię o wierszu...chyba nie wymyślono takich

    bardzo...