Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjdź

Niech odgłos Twoich kroków brzmieć już nie przestaje
I rozlewa się po mnie dreszczem rumianym
Bądź
W granicach rozkoszy
Kiedy mych palców opuszki wskazują Ci drogę
Gdzie zaczynam się kończyć
I wilgotnieję
Brakiem Twoich spojrzeń
Pocałuj
Moje wargi (do) krwi stęsknione
Zapachem Twoich odejść
Nachylam się i kłaniam
Tobą
Stęskniona.

17 751 wyświetleń
221 tekstów
63 obserwujących
  • Naja

    9 May 2017, 12:51

    Namiętność przepięknie wysłowiona :-)))

    od Uzjel
  • Adnachiel

    9 May 2017, 12:17

    Takie perełki to chyba powinny być dodawane po godz. 22.00 :)
    Świetny!