Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę ...

...nie chcialam wiele...troche miłosci,ciepła
i rozmow po blady świt i rąk ciepłych dwoje
co by mnie obejmowały w noc zimna
i oddechu abym poczuć mogła,ze zyje
i radości oczu dwojga,że jestem ci bliska
a brakło mi wszystkiego....nawet małego okruszka
me serce zamarło na dni kilka
mój usmiech stał sie tak daleki
zapomniałam co to jest życie na pełnych obrotach
ległam by... podnieścic sie z kolan
i stanac znow do walki
nie dac sie ponieśc nurtowi wód zimnych
chce zmienic kierunek i byc znowu soba...

ps sorki za bledy...pisane na kolanie

http://www.youtube.com/watch?v=rlXQ05aBWIk&list=FLgjHhbSNG3P0XzO4v6uVuxQ&index=17

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    19 March 2013, 12:59

    oj Agus dzieki i wzajemnie...nie jest zle:)ale moglo byc lepije i tak bedzie :)

    http://www.youtube.com/watch?v=mfJC34tOZms

    Video mfJC34tOZms
  • misiek45

    19 March 2013, 12:52

    Witaj Haniu miło Cię znowu czytac,z wiosną to i serce będzie bardziej radosne i wszystko sobie przypomnisz czego Ci życzę z całego serca-miłego popołudnia :)