Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chcę... Chcę...

your_smilee__

Nie chcę żyć z tobą. Chcę byś był moim życiem,...
Nie chcę marzyć o tobie. Chcę by te marzenia powoli się spełniały.
Nie chcę wypatrywać Cię przez okno, kiedy wrócisz.Chcę żebyś zawsze był za mną, gdy przez nie patrzę.
Nie chcę dalej żyć w nadziei, że wreszcie będziesz obok. Chcę byś tu był.
Nie chcę patrzeć na zdjęcie, na którym się uśmiechasz. Chcę na żywo poczuć potęgę Twojego uśmiechu.
Nie chcę pisać dalej tych wersów, które i tak do Ciebie nie trafią... Chcę, żebyś bez słów uwierzył w to, co tu piszę...
Nie chcę też wyobrażać sobie, jak to jest Ciebie kochać...

5604 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!