Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chcę żebyś mnie kochała
Tak jak ja Ciebie
(To jest praktycznie nierealne)

Daj mi jedynie na Ciebie patrzeć
(Możesz się nawet nie ruszać, mnie to naprawdę wszystko jedno)

Pewnie w to nie uwierzysz,
Ale jesteś najpiękniejsza na świecie
(Nigdy nie spotkałam takich oczu jak Twoje)

Wśród tych wszystkich ludzi (w galaktyce):
„Jesteś wspaniałym człowiekiem.
Moim ulubionym.”

3458 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • 13 June 2018, 08:49

    dedykochana :)

  • 13 June 2018, 07:54

    mam humor
    poprawiłeś uśmiech