Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

w rutynie
przyklejam tabletki na sen
w kącie wyobraźni
pragnę wdechu i wydechu
zatrzaśniętego w twoich palcach
chcę być
na dnie twojej szklanki
bez drabiny
z odrapanych myśli
bez samotności
oczekiwania
bezradności
przez nie podobno
odpadają nam rzęsy

3819 wyświetleń
28 tekstów
1 obserwujący
  • M44G

    31 August 2013, 21:41

    Pięknie.