Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolna wola

Nie chcemy puscic,
nie oddamy!
co do nas
nalezy
sami.. zatrzymamy!
Z milosci...
dusimy i ograniczamy..
nie akceptujemy
wolnosci i prawa
do wlasnych wyborow,
kolorow,i zdania..
....Tak trudna stala sie
dzis milosc...
Czesto..nie do wytrzymania...

1803 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    15 November 2017, 07:25

    Wtedy właśnie jest ładnie gdy wszyscy są samodzielni .
    Z tym że dyskretnie ktoś koryguje , dba , oraz pilnuje ;-)