Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabij mnie

Nie chcę już tu być.
Nie umiem tutaj żyć.
Nie radzę sobie już z myślami
i moimi problemami.
Żyję tylko marzeniami,
odległymi tak planami.
Nie chcę żyć już złudzeniami
i nowymi zmartwieniami.
Nie mam siły, by tak żyć.
Nie karz mi po prostu być!
Zabierz mnie na drugą stronę.
Jeśli proszę cię nie w porę,
zostaw kogoś, kto chce żyć.
Ja człowiekiem nie chcę być!
Pchnij mnie nożem,
zastrzel mnie.
Zrzuć mnie w przepaść,
utop mnie.
Zaciśnij węzeł mi na szyi.
Zabij mnie w tej chwili!
Zabij mnie jak tylko chcesz
i ze świata sobie bierz!

776 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!