Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chcę już pamiętać

Nie chcę już tęsknić
Byłeś ,zakochałeś się i odszedłeś
Już nawet nie pytam gdzie jesteś
Mój dzień to tylko setka rytuałów
Z tobą było inaczej

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Cris

    12 November 2017, 19:27

    I z kimś nowym też może być inaczej...tylko dopuść te myśli do siebie...''wszystko się może zdarzyć''... :)