Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niech żyje bal

Niech bal trwa dalej,krzyknął wodzirej

niech wszyscy się bawią tak będzie milej

niech przedstawienie nie konczy się dla mnie i dla niej

niech koło fortuny kręci sie dalej

bawmy się co zostało nam innego

bawmy się i nie pytajmy co jutro i dlaczego

wodzirej mowil,wtórowali mu goście

ubrani w piękne stroje,umalowani i przystojni

w żylach alkohol,na czole pot i ich wzrok niespokojny

tańczyli i w tańcu zapominali o wszystkim

tej nocy każdy był dla siebie bliski

sumienie i rozsądek zostawili w domu

każdy czuł sie jak po zdobyciu tronu

tronu wlasnej wierzy babel która budowali

świadomi tego że to się skończy i zawali

wodzirej krzyknąl a teraz wszyscy noże w dlonie

żyliśmy krotko ale pieknię i zgińmy z honorem

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • czystakartka

    16 April 2010, 14:16

    już nie wiem jak Ci dziękować,patrzę tylko w to Twoje oko i uśmiecham się szczerze :) udanego dnia życzę :)