Menu
Gildia Pióra na Patronite

w nieładzie miłości

nie było
w niej nic niezwykłego
nawet włosy miała
w ciągłym nieładzie

zadarty nos
i dłonie zimne

to jedno spojrzenie
uśmiech jeden sprawił
że stała się dla niego
idealna...

bo miłość ma swoje ścieżki
dostępu

3203 wyświetlenia
26 tekstów
38 obserwujących
  • słoneczniki

    24 January 2013, 22:06

    Pięknie się czyta Twoje teksty

  • NieBoska

    25 December 2012, 16:41

    Korepetycje z życia, a to już cenne ;)

  • anna kowalczyk

    23 December 2012, 16:51

    :)...czyli talent netto...:)

  • Voyage

    21 December 2012, 12:09

    Dobre geny zawsze w cenie..;))

  • Adamo85

    21 December 2012, 08:55

    Czuję się odpowiednio zmotywowany, choćby czytając was, dzięki ;)

    Bogusiu, nie, nie, nie ma tak dobrze, nie mam korepetycji ;))

    cytuję : " to by było za proste" , samodzielność myślenia i działania to podstawa nie tylko pisania ;)
    poza tym lubię zaskakiwać ;)

  • NieBoska

    20 December 2012, 14:54

    Też bym tak pisała, gdybym za darmo korepetycje miała ;)

    Piękny wiersz, to fakt Adasiu ;)

    Siostrzyczka widać dba o twój talent ;)

  • EmilG

    19 December 2012, 20:11

    dobra motywacja, to połowa sukcesu, reszta to talent chyba ? ;)

    piękny wiersz

  • Voyage

    18 December 2012, 21:01

    Ma od kogo..hehe..;))

  • anna kowalczyk

    18 December 2012, 19:58

    ...uczy się młodzież, uczy... nieładu...:)

    pięknie Adamo...;)

  • Voyage

    17 December 2012, 12:35

    Adam..uśmiechy..;))

    Marcin, przecie trza młodzież motywować..hehe..;))