Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strata

Niebo jak ocean bezkresny,
niebo jaśniejsze niż neon błękitny,
niebo, gdy poranek wczesny.
niebo złociste jak miód pitny,
w niebie z początkiem wiosny,
ale stracić niebo z oczu Twych, wzrok tak ponętny,
to zgubić cel jedyny, wymarzony, przedwczesny

3408 wyświetleń
33 teksty
4 obserwujących
  • Afela

    15 March 2010, 21:03

    Ha ha, ale fajny :)