Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie będę z Tobą żyć

Nie będę z Tobą żyć
Ani z nikim innym
Jestem ciszą
Jestem czasem
Jestem światem
Dniem z życia dziecka
Zachodem Słońca
Pełnią księżyca
Mgnienie oka i znikam

nie złapiesz wiatru w ramiona
nie przytulisz niedźwiedzia
nie ujrzysz blasku oczami ślepca

I śmierci nie pokonam z Tobą
Już z nią przegrałam
Choć wciąż tu jestem
Ona wygrała

4783 wyświetlenia
37 tekstów
0 obserwujących
  • tknp

    10 June 2012, 21:15

    styl tak jakby ,,mój,, e nie tylko podobny ale fajny

  • M44G

    10 June 2012, 18:01

    Ciekawe nie powiem ciekawe.