Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieba przychylę
poniosę ten ciężar
razem z tobą

wiruję między sensem
a nicością istnienia

dziwny charakter

badziewne spojrzenie
na świat

pomogę
jeśli tylko
poprosisz

skoczę w ogień

pożyję za ciebie
twoimi problemami

dlaczego

jestem tak
beznadziejna?

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
  • 18 December 2017, 22:26

    Czasami trzeba komuś dorzucić ze 20 kilo... na chwilę, żeby poczuł, jak miał dobrze...
    a samobójcę wrzucić w ogień... łapiąc w ostatniej chwili... by chciał żyć.
    A wiersz fajny.
    Pozdrawiam. :))

  • onejka

    18 December 2017, 21:02

    nikt tego nie doceni

  • lazurowa

    18 December 2017, 16:33

    Beznadziejna? Nie. Raczej uczuciowa, wartościowa, empatyczna. Chociaż niestety w dzisiejszych czasach jest to raczej wykorzystywane, niż doceniane.
    Bardzo ładny wiersz.
    Pozdrawiam.