Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fala Próżnej Egzystencji.

Znasz taki stan ducha
gdy zalewa cię nicość

Nie falą goryczy
gniewu czy smutku

Falą czegoś bezpłciowego
że nie chce się żyć
lecz się żyje
że aż chciałoby się
łez uronić
na pustyni bez słońca

http://www.youtube.com/watch?v=hCnfJAH0xl8

81 756 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • fyrfle

    22 October 2014, 20:26

    Czasami mam taakie stany, ale to nie nicośc jest powodem, ja wtedy pragnę nicości.

  • Naja

    22 October 2014, 18:54

    Znam. Nawet bardziej...