Menu
Gildia Pióra na Patronite

urwisko tuż nad polaną

niczym wprawny kucharz
żaluzje kroją dzień
na cienkie paski.

słońce obietnice składa

gdzieś na dnie cierpienia
rodzi się nadzieja

( na skórze pojawiają sie
kwiaty ekscytacji )

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    20 July 2019, 17:48

    Alice staram się...
    Serdeczności :)

  • sprajtka

    19 July 2019, 06:24

    Trzymasz poziom...pozdrawiam

  • motylek96

    19 July 2019, 04:57

    Dziękuję.
    Pozdrawiam.

  • zatopiony.wrak.

    18 July 2019, 14:38

    mm, piekny
    taki... spokojny