Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Niczym piłka plażowa
w podskokach
na rozgrzanym piasku
zapisują się w sobie
lekkim krokiem
w odstępach
od śladu do śladu
drżącymi dłońmi
przeszukując
kuchenne kalendarze

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    27 September 2015, 14:58

    Dziękuję incognito za fiszki oraz poświęcony czas.