Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic to...

Niczym łza jest…
w martwym spojrzeniu
Ciekawość Świata
w marzeniu dziecięcym …

Niczym cienia istota…
w iskrze ognistej
Wątłym światłem
przeszywająca rycerza…

Tak ja płacząc…
Nie wierzę w Ciebie
Nie wierzę w nic już
…wierząc w życie

AD 07.2014

11 626 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!