Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez opamiętania

Niczym kwiat który do życia potrzebuje wody
Jak podróżnik którego zachwycają przygody
Prawie jak deszcz który darzy nas chwilą otuchy
Zupełnie jak wiatr i jego silne podmuchy
Tak Ciebie potrzebuję przyjacielu by kochać
By już nigdy w samotności nie szlochać
Aby zrozumieć zasady prostego działania
Jeżeli dajesz coś od siebie nigdy nie jesteś sama
Jak małe dziecko które śpiąc potrafi tylko śnić
Tak bez opamiętania potrzebuję Ciebie by żyć!!!

901 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!