Menu
Gildia Pióra na Patronite

negatyw

nic tu nie pasuje do siebie
choć niby takie samo

listy pisane stopami na popękanej podłodze
dłoń co zastygła w pół słowa
nad lustrem w toaletce
zdjęcie jak szklana kula
w której zaklęta jest zima

w szufladzie mam takie samo
bardziej czarno-białe
bez ciebie

137 919 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    19 January 2016, 22:33

    ......pięknie piszesz Madziu....tak dalej ;)....:*...

  • Adnachiel

    19 January 2016, 20:24

    Każde słowo otula, jak szept osiadający prosto na sercu.
    Przywracasz błękit mojemu niebu.
    Może wiatr jeszcze przywieje cień twej postaci, może przywróci kolory dniom, które będę musiał liczyć bez ciebie.