Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziwny post

Nic się nie klei
nogi
miłosierdzie
rozpusta żółtych zębów po maśle

amen

kicz to kicz
a i stopy Chrystusa
wydobyte z gliny
mają usta
patetycznie pomalowane

jest wesele
muzyka gra
i młoda para opleciona spojrzeniami
o smaku pomarańczy
ktoś roznosi wódkę
piją do dna
ale dookoła trumny
nikt nie tańczy

128 100 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!