Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoja Miłość

nic po tobie
amorze ze strzałą
miłości i tak
wciąż mało

nic po tobie
afrodyto
z zaczarowanym jabłkiem

nic po tobie
skowronku
zapowiadający wiosnę
i przebiśniegu
i żółty motylu - zaginąłeś

dziś deszcz niepogoda

lecz jest światłość

to Twoja nieskończona miłość

taka prosta która trzyma mnie przy życiu

23 996 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!