Menu
Gildia Pióra na Patronite

samotność poety

nicość
purpura nieba
nieistnienie
za drzwiami
życia i śmierci
wiecznego odchodzenia
i powrotów
krok za krokiem
podążanie ku przepaści
bez lęku
bez złudzeń
alienacja

przyjaciółką poezja
słowa
krzyczące w rozpaczy

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    28 March 2011, 20:31

    ...to taka piękna dziewczyna, co oczy zawsze ma strute, rodzi się w naszych zwątpieniach i karmi się naszym smutkiem...