Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mgła

nic nie napiszę
co zapisane ...zostało
nic nie napiszę

czy słowa mają wartość?
nic pisać nie będę
komu treść potrzebna?

cisza,,,bo zmysły upadły
bo świat.... istnieje?
komu to potrzebne?

nie wiem
bo...

....sens westchnienie życia nadaje?
barwy w słowa upchane
....gobelin życia twego tkają

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!