Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Po brzegi"

Nic nie mówię
Bo kocham...
Gdy sama ciśniesz
Mi sie na usta.

8641 wyświetleń
50 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!