Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomniany teatr niewerbalny

nic nie mów
gdy źródło w ciszy otwarte
rozlewa smak nienazwanego na wargach

nic nie pisz
bo czym jest kropka przy ostatnim
gdy drżącą dłonią jeszcze przecinek stawiasz

pytasz, czy piszę listy
by nie używać pauz w milczeniu
w odpowiedzi ostatni myślnik dostajesz

niech on będzie oddechem w zapomnienie

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    23 October 2011, 20:25

    Dziękuję i pozdrawiam ciepło :)

  • marka

    23 October 2011, 20:24

    Śwwwwieeetne!

  • Nika789

    21 October 2011, 15:19

    ależ wyszeptany Dario. lubię takie szepty.