Menu
Gildia Pióra na Patronite

rosa

dzień jak kaptur
mgłą na skronie opada
nie do wiary
ile szarości mogą pomieścić oczy

odliczam kroki
które nas dzielą od siebie
i na przekór
im dalej tym bliżej

nie musisz pytać jak minął mi dzień

u ciebie pada śnieg
a ja mam mokre włosy

137 610 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    27 January 2015, 18:32

    ładne.........

  • giulietka

    27 January 2015, 12:53

    Malusia, dziękuję;)

    Luna, miło Cię gościć, chyba po raz pierwszy.

    Kamil, te same smętki, co zawsze;)

    Bardzo miło Was tu zobaczyć, pozdrawiam ciepło.

  • Kamil Borkowski

    26 January 2015, 18:57

    zgrabnie, nastrojowe, i delikatne jak śnieg
    znaki rozpoznawalne, nie sposób pomylić :)

  • Malusia_035

    26 January 2015, 12:41

    Śliczny porywam do siebie :))

    Pozdrawiam cieplutko :))

  • giulietka

    25 January 2015, 18:45

    Dziękuję, miło Was tu zatrzymać.

  • krysta

    25 January 2015, 16:51

    zatrzymuje...

  • fyrfle

    25 January 2015, 16:07

    Podoba mi się "ile szarości mogą pomieścić oczy"