Menu
Gildia Pióra na Patronite

Listy ...

Niby to tylko spacer palcami
po starych listach
a ciarki przechodzą po ciele
zapalam świecę
otwieram pożółkłe stronice ...
i choć dobrze wiem, że to tylko złudzenie
to każdy wiersz pachnie tobą
jakby to było dziś ...
chciałbym krzyknąć ... przyjdź !
gdyby nie te usta
odbite czerwienią na kartce
takie, jakieś smutne
już nie dla mnie ...

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Malusia_035

    13 November 2015, 09:09

    przepiękny można się zaczytać :))

    Pozdrawiam Ciepło :))