Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Smutny gość~~


Niby nic się nie stało
A smutek zagościł cicho
Wkradł się niepostrzeżenie
I został jak złe licho

Przywołał różne myśli
Troszkę zamącił w głowie
Nawet nie warto pytać
Bo on mi nie odpowie

Przygasły jasne światła
W półmroku dobrze mi
I chociaż bym nie chciała
Przychodzą takie dni

I myśląc prawdy szukam
Co jawą jest ,co snem
Gdy przyjdzie mi się zmierzyć
Z kolejnym takim dniem.

http://www.youtube.com/watch?v=gw3ivn1qo6A

109 547 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    31 October 2013, 21:17

    Aguś
    ja smutny gość... piosenka cudnie dobrana.. tak dobrze:0 lubię Urszulę Sipińską :)
    Zawsze zaśpiewywałam cudownych rodziców mam... pozdrawiam

  • misiek45

    30 October 2013, 21:21

    Dziękuję moi mili za wpisy ,zeszyty i fiszki-dobrej nocki Wam życzę:))

  • Naja

    30 October 2013, 18:06

    Nostalgia...

    Bardzo ładnie poukładane słowa. Pozdrawiam :-)

  • onejka

    30 October 2013, 09:41

    Nie wiem po co przychodzi smutek, ale wiem, że kiedy mija łatwiej poddać się radości :)
    pozdrawiam Agnieszko ;)

  • krysta

    30 October 2013, 00:10

    Śliczny wiersz...jak będzie kto to wie?,ważne że mijają,a później dobrze jest !
    Pozdrawiam Agnieszko- spokojnej nocy :)