Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nazwij mnie Smokiem...

Nazwij mnie Smokiem
podążającym za swym cieniem,
ochraniając Cię przed mrokiem,
w szkarłacie lodu płomieniem.

14 296 wyświetleń
85 tekstów
5 obserwujących
  • Malusia_035

    13 March 2015, 13:36

    Bardzo ładny

    Pozdrawiam :))