Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nazwałem łódź swą
Tragedią.
Ona płonie, a
Ja tonę.

Nazwała łódź mnie
Zboczeńcem.
Ona tonie, gdy
Ja płonę.

Palimy się razem
W wodzie z mydłem.
Nasze drewno ciągle
Siedzi na mieliźnie.

Toniemy osobno
W ogniu z lodu kostką.
Drzewo ją zgasiło,
Ja chodzę prosto.

36 493 wyświetlenia
369 tekstów
41 obserwujących
  • Mentos

    16 March 2013, 23:25

    Sochaczew, Sochaczew... No tak, koło Warszawy. Taki jesteś wielki pan w tej wiosce? Ja nikogo nie straszę i mogę tego dowieść, że jest odwrotnie.
    "wpraszasz się do mnie nie rób tego nie pisze do ciebie wiec nie pisz do mnie " - a ja myślałem, że każdy tekst tu zamieszczony może zostać poddany komentarzowi. W sumie dobrze myślałem.

    I wcale nie jesteś "groźny lirycznie", mości hrabio z Sochaczewa.

    Mam ubaw, printscreenuję wszystko.

  • 16 March 2013, 23:20

    spokojnie zapłacę za ciebie ;) w Sochaczewie ...jestem bardzo twórczy >>> to ty mnie straszysz wpraszasz się do mnie nie rób tego nie pisze do ciebie wiec nie pisz do mnie ;) a jeśli piszesz bądź gotowy na mnie i mnie nie poniżaj uważasz ze ktoś kto jest groźny lirycznie nie potrafi się bić ...masz pecha >>>nie strasz ;) do nigdy albo do sochaczewa ;) badz rozsądny ;)

  • Mentos

    16 March 2013, 23:15

    No to teraz już nie wytrzymam:
    Jakim trzeba być idiotą, by grozić komuś na stronie związanej z twórczością? Jestem odważny, ale nie głupi. I nie mam zbytnio ochoty marnotrawić pieniędzy na jakiegoś podczłowieka ;)

  • 16 March 2013, 22:54

    odwazny jestes ;) jak jestes taki odwazny zapraszam do sochaczewa ;)