Menu
Gildia Pióra na Patronite

powiedz że kochasz

na zawsze
mówiłaś

czyli na ile ?

a może lepiej mówić
że teraz
do jutra
w brzasku słońca
ciszy nocy

na zawsze
tak krótko trwa

więc proszę
powiedz że teraz

do jutra

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Gaia

    22 July 2012, 11:44

    zawsze jest tylko dziś..
    :)

  • agniecha1383

    22 July 2012, 10:01

    na zawsze jest często złudne...
    ślicznie...pozdrawiam

  • giulietka

    22 July 2012, 09:35

    Domyśliłam się, przecie Riedel to Twój krajan... ;)

  • 22 July 2012, 09:33

    i niech one trwają, jedna po drugiej ...bez mówienia "na zawsze" :)))

    M.dziękuję :) Ty wiesz, Ty znasz że ja Dżem uwielbiam :)))

  • giulietka

    22 July 2012, 09:18

    w życiu piękne są tylko chwile...