Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozczarowanie

na wyżynach przestrzeni
od czasu przemoknięci
na nieznanym wietrze
wieczną tęsknotą szarpani
ze wszystkich sił, za bardzo
staramy siebie pochwycić
aż łapiemy tylko rozczarowanie

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Nutka67

    31 August 2010, 22:32

    Piękne.

  • Nika789

    31 August 2010, 22:09

    zachłanni. kochamy. aż do utraty tchu : )

    PRZEPIĘKNE !