Menu
Gildia Pióra na Patronite

I koniec kropka!

Na wspak
Jak rak
Pod prąd
Byle stąd
Do góry
Jak kangury
Wysoko tak
Jak ptak
Jak ryba
Ciągle pływać
Jak królik
Aby w mig
Ukłuć też
Jak jeż
Zygzakiem mijać
Tak jak żmija

A na końcu
Jak Ty
Przynosić ludziom
Złe sny

______________________
Z serii dziwolągi panny E.

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • motylek96

    13 October 2010, 21:41

    Ten wiersz niczym wąż boa się wije i pełznie

    Pozdrowienia wieczorne ślę:)))

  • Myffa90

    13 October 2010, 15:32

    Dowcip niezły, nawet mnie rozbawił.
    Choć "jestem nie w sosie i mam muchy w nosie"

    Pozdrowienia ślę również!