Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uparci

Na wpół rozdarci
Oboje równie uparci
Nadal czekają
Aż ich drogi
W jedną się złączą
...
Wciąż czekają
Oboje siebie warci

5632 wyświetlenia
111 tekstów
12 obserwujących
  • fyrfle

    28 November 2015, 13:50

    Przyndzie tyn trzeci
    Zagodo mundrze
    I jum przeleci
    A łuno go posłucho
    I pójdasobie ku szczęściu,
    Bo gdzie dwóch tam trzeciego ruch

  • Malusia_035

    28 November 2015, 11:14

    choć uparci siebie warci :)) Bardzo mi się podoba :)))

    Pozdrawiam Klaro :))