Menu
Gildia Pióra na Patronite

natura pióra

Na wietrze wirowało,

chłodem targało

nie mogo ale chciało

zaglądać do cudzych okien

pofrunęło w nieznane

pióro skubane,

..........................................
widziałem na spacerze

129 361 wyświetleń
1426 tekstów
12 obserwujących
  • 1 February 2017, 04:46

    a ja jednak opcjonalnie stwierdzam że bywa też odwrotnie
    nie żebym ubliżała myszce wygłodniałej

  • piórem2

    31 January 2017, 17:28

    a nic kot głupi jest i tyle

  • 31 January 2017, 15:38

    ;) dobrze powiedziane , bo co kotu po myszy szkielecie

  • piórem2

    31 January 2017, 13:13

    zaraz widać kto kot a kto mysz

  • 31 January 2017, 13:05

    trzeba by mu było przytyć :)

  • piórem2

    31 January 2017, 12:39

    ty mi tu oczu nie zaśnieżaj jakimiś barbamołami
    pióro się wypisało i tyle
    kod* z nią
    amen

  • 31 January 2017, 09:23

    no wiesz jak to z piórkiem
    jest lekkie
    nie oprze się żadnej opcji
    a co mówić tarczy mosiężnej
    choćby nawet i była zaśniedziała

  • piórem2

    31 January 2017, 09:12

    co ty tam ?

  • 31 January 2017, 08:58

    ale są jeszcze tarcze Bożenko
    z serii tych czerwonych wyklętych
    z nimi może być najtrudniej

  • piórem2

    30 January 2017, 21:28

    dzieki poniosło mnie taka to już natura