Menu
Gildia Pióra na Patronite

(16I-25I) do M

nawet nie wiesz
jak co wieczór
obecny jesteś

w mojej głowie
tak nieznośnie tak
jak to potrafią

tylko nieobecni

nawet nie wiesz
jak przeraźliwie boli
i rozrywa mnie

ta obecna nieobecność
którą tak karmią
się tylko ci

najbardziej nieszczęśliwi

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
  • 26 January 2018, 08:59

    pięknie choć smutno i boleśnie na sercu