Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie zmienia się nic kochana..

nawet nie wiesz jak ciężko
być kamieniem
który kochać potrafi

rozbity setki razy
na tysiące kawałków
za każdym razem
o Twoje serce

nie potrafię patrzeć
jak błyszczysz się
w jego oczach

chciałem być wszystkim
i liściem
i ścieżką w lesie
wiatrem w Twych włosach

ukochałem Cię ponad siebie
ponad wszystkich ludzi

nie umiem zardzewieć
jak ta stara miłość
i ukryć się
gdzieś pośrodku wszystkiego

byłaś wszystkim, jesteś
pewnie o tym wiesz

przelewam Cię na kartki wieczorami
by za dnia nosić je w kieszonce koszuli
tej na sercu…

07.02.2012

http://www.youtube.com/watch?v=CX4g36bhzqY

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • Elizabetta

    8 February 2013, 20:06

    Piękny wiersz:)

  • zugimihau

    8 February 2013, 16:00

    dzięki Ina;]

  • UniiQuue

    8 February 2013, 13:57

    ojej jak tu pięknie ;)
    doskonale wiem co czujesz...
    zabieram i pozdrawiam ;)

  • zugimihau

    8 February 2013, 10:36

    kłaniam się i dziękuję wszystkim za miłe słowa;) film świetny, piosenka też..:) zobaczymy jak mój film się skonczy..:)

  • Pechowa_

    8 February 2013, 09:35

    Przepiękny wzruszający wiersz! :)
    Podziwiam!
    Zabieram ;)

  • cala_ja

    8 February 2013, 02:36

    niesamowite wyznanie...

  • Papużka

    8 February 2013, 02:27

    Wiersz ahh no gratulacje.. ps. piosenka mm...
    a film w tle bardzo polecam.. bliski memu sercu. xD
    czasem ze mnie taka emocjonalna romantyczna nastolatka :)

  • Efemeryda60

    8 February 2013, 00:04

    Wzruszający wiersz Michałku, bardzo.
    Piękny i szczery.

  • maria_anna

    7 February 2013, 23:54

    piękne :)

  • misiek45

    7 February 2013, 23:44

    Piękny ,romantyczny wiersz jak ta piosenka,super-pozdrawiam na dobranoc:)))