Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet gdy kwietniowe słońce
Wedrze się w świat szary
Nadal będą się przytrafiać
Życiowe koszmary

Ktoś z kimś zerwie
Ktoś gdzieś zginie
Ktoś się zgubi
Ktoś w maszynę
się zamieni z sercem z lodu

Tylko trochę lżej nam będzie
Mijać twarze oświetlone

Chociaż ciągle
Nie wiedzące
W która stronę

Iść

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • kamille

    27 March 2016, 11:45

    dobry wiersz
    pozdrawiam :)

  • wonderful348

    27 March 2016, 00:01

    :)